+32 3 337 51 61 info@speeldorp-tropical.be

Menu

 

icon_glijbaan Speelzones

 

Kinderen tot 4 jaar

 

Peuterzone

Bestemd voor kinderen tot 4 jaar. Dit is een zogenaamde ‘softzone’ met ballenbad en blokkenzone waar ook de allerkleinsten die nog kruipen of wankel op hun beentjes staan hun gading vinden. Er zijn diverse zachte elementen waar ze ongevaarlijk kunnen opklimmen, er op of er tussen gaan liggen. In het ingebouwde mini ballenbad kunnen ze een aangename duik nemen tussen de kleurrijke balletjes. Mama of papa kunnen zichtbaar in de buurt blijven van hun kleine kroost door de vele zitbankjes die er rondom zijn gemaakt.

 

Kleine blokkenzone

Dit is een zone met zachte vloermatten waar peuters allerlei constructies kunnen maken met grote kindvriendelijke bouwstenen.

 

Mini funhouse

Dit is een avontuurlijke speelinrichting op maat van de kleintjes (2 tot 4 jaar) met daarin onder andere een ballenbad, een glijbaan, doorkruipbuis, rollerwash, een stevige punchzak en andere toffe spelelementen. De kleintjes kunnen er naar hartenlust ravotten in de meest veilige omstandigheden.

 


 

 

Kinderen tussen 4 en 12 jaar

Mega glijbanen

Dit is de hoofdattractie van speeldorp Tropical. Er zijn 2 verschillende duoglijbanen te starten van 6 m hoog : één recht naar beneden (een supersnelle glijbaan voor de echte durver), en één met golven.

 

Spidertoren

De ‘spidertoren’ van 5 meter hoog is een toren waar kinderen zich een weg moeten banen door verschillende elastieken om zo de top te bereiken…

 

Funhouse

Dit is een speelinrichting op maat van de grotere kinderen of de kleine durvers (vanaf 5 jaar) met daarin onder andere een hangbal waar je lekker op kan gaan zitten, een hangring waar je mee kan rondzwieren, zwiebelende handvaten, een swingende stoel, een tunnelnet, een rail van 6 meter lang waar je kan aanhangen aan een bal, een snel draaiende ton en nog vele andere toffe spelelementen.

 

Grote blokkenzone

Dit is een grotere blokkenzone waar de grotere kinderen (vanaf 3 jaar) met honderden bouwstenen grote constructies kunnen bouwen. Deze zone is voor ieders veiligheid volledig afgesloten zodat eventueel vallende muren of torens geen kwaad kunnen voor omstaanden.

 

Multi sport zone

Een zone waar groot en klein kunnen voetballen en basketballen

 

Springkastelen

Speeldorp Tropical heeft 3 grote springkastelen waaronder de beroemde ‘berg’ (groot luchtkussen), maar ook één met hindernissen,…

 

Air hockey

Wanneer u nog een euro’tje over hebt moet u deze zeker gebruiken om te spelen op een air hockey waar u nog nooit hebt op gespeeld! Echt fun!

 

O, jah…

-Kousen zijn verplicht!

-Kinderen ouder dan 12 kunnen geen gebruik meer maken van de springkastelen !!

-Gratis Wifi beschikbaar!

-Kinderstoeltjes aanwezig.